0186 - 600 615 info@octrooienpatent.nl

Zonder innovatie geen octrooi,

zonder octrooi geen innovatie

Het octrooibureau met kennis en ervaring

U bent op zoek naar een octrooibureau dat u optimaal kan begeleiden bij een octrooiaanvraag? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Octrooibureau Lerink beschikt over kennis en jarenlange praktijkervaring om samen met u de mogelijkheden voor en kosten van bescherming van uw uitvinding of idee te evalueren. Octrooibureau Lerink maakt zaken niet ingewikkelder dan ze zijn.

Octrooibureau Lerink

Octrooibureau Lerink ondersteunt productontwikkelaars met het verwerven van intellectuele eigendomsrechten. Van kostenloze informatie over de mogelijkheden van een octrooiaanvraag tot het schrijven en indienen van de aanvraag.

Daarom kiest u voor octrooibureau Lerink

Met de kennis en ervaring van octrooibureau Lerink komt u verder op uw weg naar een Nederlands, Europees en/of internationaal octrooi. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over octrooiaanvragen of over de rol van octrooibureau Lerink daarin. Kies voor:

  • Kostenloze kennismaking
  • Begeleiding op maat
  • Persoonlijke aanpak

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het aanvragen van een octrooi? Neem vrijblijvend contact op met octrooibureau Lerink door het contactformulier in te vullen, of bel 0186-600 615 of 06-53 647

Neem contact op