Logo

  • Header Stock

    Zonder innovatie geen octrooi,
    zonder octrooi geen innovatie

Uw octrooiaanvraag is bij octrooibureau Lerink in goede handen

U wilt graag een octrooiaanvraag doen om uw product te beschermen tegen namaak. Belangrijk bij een octrooiaanvraag is de vraag of uw product of productidee echt nieuw is. U kunt zelf onderzoeken wat er komt kijken bij een octrooiaanvraag. Deze website bevat veel nuttige informatie over allerlei aspecten rondom een octrooiaanvraag.

 

Octrooibureau Lerink

Peter Lerink Octrooien en Patenten helpt productontwikkelaars met het verkrijgen van intellectuele eigendomsrechten. Van informatie over de procedure bij een octrooiaanvraag tot het schrijven en indienen van de octrooiaanvraag. Samen met u worden de haalbaarheid van een octrooi en de kosten van een octrooiaanvraag in kaart gebracht. Voor Lerink staan innoverende ondernemers op de eerste plaats!

 

Daarom vraagt u advies bij octrooibureau Lerink

Een octrooiaanvraag is nodig om uw uitvinding of idee te beschermen. Lerink geeft u ondersteuning bij het aanvragen van een octrooi. Daarom kiest u voor octrooibureau Lerink:

  • Kosteloze kennismaking
  • No-nonsense benadering
  • Ondernemer ten dienste van ondernemers

 

Neem contact op

Wilt u vrijblijvend meer informatie over een octrooiaanvraag? Neem dan contact op met Peter Lerink Octrooien en Patenten voor een snel en deskundig advies. Vul het contactformulier in, of bel 0186-600 615 of 06-53 647 602.

© 2016 Peter Lerink Octrooien en Patenten

KvK 24374425

0186 - 600 615

06 - 53 64 76 02


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl